top of page

Duo Kuyvenhoven-Debel

Over ons

Dit liedduo ontstond begin 2021 uit een succesvolle samenwerking voor een concert. Sindsdien bouwen we verder aan verschillende programma's, met een focus op het Duitstalig liedrepertoire. Ze worden momenteel gecoacht door verschillende experten in het veld via de Udo Reinemann International Masterclasses in De Munt, Brussel.

De sopraan Louise Kuyvenhoven studeerde Klassieke zang aan het Lemmensinsituut Leuven bij Catrin Wyn-Davies. Sinds 2017 is ze Artist in residence in de Muziekkapel Koningin Elisabeth. In het seizoen 2019-2020 maakte ze ook deel uit van de Opéra Studio Nationale de Lyon. Ze was reeds te horen als solist in solo-recitals en kamermuziek in internationale concertzalen en festivals zoals: De Munt/La Monnaie, Bozar, Flagey (Be.), Lacmus Festival (It.), Domaine Forget (Ca.), Opéra Nationale de Lyon (Fr.) Ze trad ook meermaals op voor de Belgische Koninklijke familie waaronder het kerstconcert in 2018.

Pianist Jan Debel studeerde zowel Jazz als Klassieke muziek aan het koninklijk conservatorium van Antwerpen, waar hij les kreeg van Christoph Erbstösser, Erik Vermeulen, Levente Kende, Heidi Hendrickx en Nikolaas Kende. Hij volgde ook liedklas bij Lucienne Van Deyck en Jozef De Beenhouwer, waar hij de eerste stappen richting liedbegeleiding zetten. Daar ontwikkelde hij een grote affiniteit voor het liedrepertoire en besloot dit verder te exploreren. Naast het begeleiden van zangers houdt hij ook van kamermuziek en musiceert hij in verschillende bezettingen. Hij volgde masterclasses bij Richards, Goode, Jan Wijn en Evgeni Koroliov. Hij stond in het verleden op podia als Klara in de Singel en Jazz Middelheim. 

Louise_Jan-1_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-08-08 om 21.02.10.png

Repertoire

Voor een volledige repertoirelijst, klik hier.

Programma's

Media

Voor audo- en videomateriaal, klik hier.

bottom of page